Hurra – jeg har blitt mormor!

Se på denne nydelige lille karen som er helt ny i livet 🥰

For en lykke å bli mormor 🥰

I gledesrusen har jeg bestemt meg for å feire med en koselig kampanje i nettbutikken som gjelder fra nå og ut helgen:


Kjøp for 2.500 – få kr 500 i rabatt! 
Bruk rabattkode: MORMOR


Rabattkoden legger du inn i Handlekurven eller Kassen og så vil rabatten på kr 500 bli trukket fra automatisk. Den eneste betingelsen er at ordren må være på minst kr 2.500 før rabatt. Kampanjen varer ut helga, altså til og med søndag 29/10, og gjelder på absolutt alle produkter. Om du lurer på noe eller ikke får det til er det bare å ta kontakt så skal jeg hjelpe deg 🙂

Nå er bildet av den lille isbjørnen jeg har malt overlevert til sin nye eier, som er mitt nyfødte, helt nydelige og enn så lenge navnløse barnebarn 💙

Hvorfor akkurat en isbjørn, lurer du kanskje på? Det er fordi dattera mi; den nybakte mammaen, har elsket isbjørner opp igjennom hele oppveksten. Yndlingsbamsen hennes var så klart en isbjørn, og jeg har – etter litt leting – funnet en lignende bamse til lillegutt. Vi blir jo et resultat av arv og miljø, så her MÅ jo isbjørn slå an? 😅

Klikk på kategoriene under her for å se utvalget i nettbutikken:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *