Nettbutikk2018-07-23T08:46:17+00:00

Birte Lohne
Birte Lohne

All kunst her på birtelohne.no er laget av meg, Birte Lohne.

Ordene og diktene som vises er også forfattet av meg. Diktene skrives fast bakpå rammen/kunstverket eller legges ved trykket om det selges uinnrammet. Vil du ha diktet skrevet på forsiden av selve motivet/bildet så gjør jeg gjerne det - bare skriv det i feltet «Ordrenotater» når du kommer til kassen.

Det betales 5 % Kunstavgift av alle enkeltsalg på over kr 2.000. Avgiften er inkludert i prisen som vises og kunstneren rapporterer og betaler avgiften inn i etterkant.

Trykkemetoden jeg bruker kalles giclèetrykk. Den passer mine uttrykk best og jeg har fått stor sans for teknikken. Det er moderne fremstilt grafikk, og den mest avanserte digitale kunsttrykkprosess som finnes, med mulighet for å gjenskape over 3 millioner fargenyanser! Alle mine trykk er signerte og nummererte i begrenset opplag, og de kommer kun i ett format.

Trykkene kan leveres uinnrammet eller ferdig innrammet med sort, hvit eller sølvfarget list. Jeg bruker standardrammer fra egen leverandør. Alle andre trykk rammes inn hos rammeverkstedet Det Lille Galleri i Kristiansand. Pastepartout til absolutt alle trykk leveres av Det Lille Galleri.

I kassen kan du velge mellom kortbetaling eller faktura. Fakturaen har 14 dagers kreditt, og oppfølgingen foretas eksternt og ikke av kunstneren selv.

Alle mine kunstverk kan sendes i Posten og pakkes godt. Sendingen er forsikret og med sporing. Originale kunstverk (maleri og keramisk kunst) og trykk uten ramme sendes normalt innen to virkedager. For trykk som skal leveres i ramme kan det på grunn av innramming gå opptil fem virkedager før det er sendeklart. Ordren kan også hentes i Pyramidehuset Kunstgalleri, Grovikveien 127, 4635 Kristiansand. Galleriet har åpent hver torsdag fra kl 18-20 men kan selvsagt utleveres også andre dager, da etter avtale.

Haster det med levering? Send en e-post til birte@pyramidehuset.no så fikser jeg det!