Nettbutikk med min kunst på nett

Jeg håper min kunst på nett skinner, at mine bilder med dikt blir sett og satt pris på, at beskrivelsene mine om hva jeg skaper, om hvordan jeg skaper og hvorfor jeg skaper er fargerike og oppklarende. Jeg håper samtidig at jeg når jeg presenterer min kunst på nett har fått med informasjon om materialer, formater, eventuelle opplag og pris på en god måte. Målet er nok at estetikk og butikk kan gå hånd i hånd, at det er hyggelig og fint å kikke på og lese om min kunst på nett, og samtidig føle seg trygg på å få til å gjennomføre en handel om man ønsker det. Se også gjerne min facebookside for utfyllende bilder og tekster om mine kunstverk.

Nettbutikk er en kontinuerlig prosess

Det er en kontinuerlig prosess å drive en nettside og nettbutikk. Nye produkter kommer til og andre forsvinner ut. Noe teknisk feiler plutselig og må fikses. Det er alltid noe som kan forbedres eller endres på! I oppstarten ba jeg om konstruktive råd og innspill fra deg som bruker; Hva savner du på siden og i nettbutikk? Hva burde vært annerledes med min kunst på nett? Hva liker du? En av tilbakemeldingene jeg fikk fra flere, var at den duse blå skriften jeg hadde valgt på titler og dikt var for vanskelig å lese. Jeg endret den til mørkere blå, og nå er den mye lettere å lese! En annen tilbakemelding var at siden var treg, særlig fra mobil. Dette ble også gjort noe med! Flere etterlyste dessuten VIPPS som betalingsmåte, og dette kan jeg også tilby nå ? Så tusen takk til alle som har vært med og hjulpet meg i riktig retning!

God hjelper

Jeg har i det daglige god hjelp til alt det tekniske og kommersielle av min kompetente ektemann og andre profesjonelle. Min mann er så involvert i det jeg driver med at jeg nå har blitt til vi ? Vi er et godt og komplementært team! Jeg er kunstnerisk ansvarlig og kreativ leder. Han er markedssjef, økonomisjef, pakkesjef, direktør for nettbutikk og kantinebestyrer. Enkelt sagt; Jeg skaper, og han sørger for å presentere min kunst på nett og vise til mange hva det er jeg har skapt! I tillegg sørger han for mat i magen til en sulten kunstner som ellers ofte hadde glemt hele spisepausen ?

Jeg = privilgert kunstner

Jeg føler meg utrolig privilegert som kan gå på jobb hver dag og virkelig glede meg til det! At angsten og uroen jeg ofte kjenner på og lever i kan brukes og omformes til noe godt! At følelsene jeg alltid har hatt for mye av nå er et fortrinn og en slags forutsetning – fornuften kan fare! At jeg har mitt virke i mitt eget sinn og i mitt eget hjem og derfor kan jobbe og alltid vise kunst på nett selv når psyken er syk. Kanskje er det nettopp derfor jeg har et sånt enormt behov for å skape; jeg vil jobbe meg oppover, framover, mot lys og liv – ikke nedenom og hjem. Men hjemme – det er viktig for meg, det er her jeg må være! Og det går an i vår digitale verden. Jeg kan nå deg! Via mobil, på Ipad, på den bærbare eller stasjonære; jeg har jo kunst på nett!