fbpx

Nettbutikk

Kunst på nett – Birte Lohne

Da jeg begynte prosessen med å kunne vise min kunst på nett og få min egen nettside og nettbutikk, stod jeg ovenfor utrolig mange valg og vurderinger. Jeg har hatt uvurderlig god hjelp av min mann som har lang erfaring fra digitalsalg og nett generelt. Det finnes forskrekkelig mange ulike løsninger, og ingen fasit. Mye må vurderes og en del testes, både når det gjelder plassering av kunstverk, størrelser på bilder, inndeling av kategorier og valg av skrift som fonter, skriftstørrelse og farge. Det er en jungel å gå seg vill i!

 

grafikk

 

keramikk

 

malerier

 

kunstkort

 

kunstkupp

 

nye kunstverk

 

bryllupsgave

 

kofirmasjonsgave

 

dåpsgave

 

kunst på rekved

 

kunst med lys

 

HUSSKILT

 

Mange valg

Etter mange navigeringsforsøk valgte jeg rett og slett å la det jeg driver med få være i fokus: Kunst. Det er jo kunst dette handler om! Da kan jeg ikke gå vill? Det er veldig viktig for meg at min kunst på nett blir gjengitt så korrekt som overhodet mulig.  All hjelp jeg har fått og alle valg jeg har tatt har vært med fokus på dette: kunst på nett. Selve kunstverkene er avbildet slik at lys, farger og nyanser kommer riktigst mulig frem. Alle beskrivelser forsøker på best mulig måte å forklare og konkretisere. What you see skal være what you get!

Jeg får faktisk ofte tilbakemelding fra kunder som har kjøpt min kunst på nett at kunsten var ”enda finere i virkeligheten enn på bildene”. Det gjør meg så glad! Og enda viktigere; det gjør meg trygg på at det å kjøpe kunst på nett hos meg ikke er å kjøpe noen katte i sekken.

Kjøpe kunst på nett – en opplevelse

Jeg håper det er en estetisk, rolig og fin opplevelse å kikke på nettsiden min. Både å studere kunsten og å lese diktene og tekstene jeg har skrevet. Jeg håper at inntrykkene ikke forstyrrer hverandre, at det er oversiktlig og ryddig og at du finner svar på det du måtte lure på. Det er også fullt mulig å kontakte meg og be om flere bilder, beskrivelser og eventuelt en video om det er noe du ønsker å se nærmere på. Det er noe som skjer ganske ofte, og jeg hjelper gjerne om jeg kan. Bare send en e-post til [email protected] så hører du fra meg.

Nettbutikk med min kunst på nett

Jeg håper at min kunst på nett skinner, at mine bilder med dikt blir sett og satt pris på, at beskrivelsene mine om hva jeg skaper, om hvordan jeg skaper og hvorfor jeg skaper er fargerike og oppklarende. Jeg håper samtidig at jeg når jeg presenterer min kunst  – og også får salg av kunst på nett – har fått med tilstrekkelig informasjon om materialer, formater, eventuelle opplag og pris på en god måte. Målet er nok at estetikk og butikk kan gå hånd i hånd, at det er hyggelig og fint å kikke på og lese om min kunst på nett, og samtidig føle seg trygg på å få til å gjennomføre en handel om man ønsker det. Jeg har ingen kunstauksjon på nett og håper det føles trygt med faste priser. Det er som nevnt også mulig å kontakte meg og be om flere bilder, beskrivelser og eventuelt en video om det er noe du vil se nærmere på. Jeg hjelper gjerne om jeg kan. Se også gjerne min facebookside for utfyllende bilder og tekster om mine kunstverk.

God hjelper

Jeg har i det daglige god hjelp til alt det tekniske og kommersielle av min kompetente ektemann og flere andre profesjonelle. Min mann er så involvert i det jeg driver med at jeg nå har blitt til vi. Vi er et godt og komplementært team! Jeg er kunstnerisk ansvarlig og kreativ leder. Han er markedssjef,  digitalsjef, økonomisjef, pakkesjef, direktør for nettbutikk og kantinebestyrer. Enkelt sagt; Jeg skaper, og han sørger for å presentere mine kunstbilder på nett og vise til mange hva det er jeg har skapt! I tillegg sørger han for mat i magen til en sulten kunstner som ellers ofte hadde glemt hele spisepausen:)

Jeg = privilgert kunstner

Jeg føler meg utrolig privilegert som kan gå på jobb hver dag og virkelig glede meg til det! At angsten og uroen jeg ofte kjenner på og lever i kan brukes og omformes til noe godt! At følelsene jeg alltid har hatt for mye av nå er et fortrinn og en slags forutsetning – fornuften kan fare! At jeg har mitt virke i mitt eget sinn og i mitt eget hjem og derfor kan jobbe og alltid vise kunst på nett selv når psyken er syk. Kanskje er det nettopp derfor jeg har et sånt enormt behov for å skape; jeg vil jobbe meg oppover, framover, mot lys og liv – ikke nedenom og hjem. Men hjemme – det er viktig for meg, det er her jeg må være! Og det går an i vår digitale verden. Jeg kan nå deg! Via mobil, på Ipad, på den bærbare eller stasjonære; jeg har jo kunst på nett!

Det aller beste ved å vise kunst på nett er nettopp det at verden kommer hjem til meg uten at jeg må dra noe sted. Jeg kan holde meg hjemme i mitt verksted og galleri og pusle med mitt, men likevel nå DEG! Jeg stiller ikke ut kunst andre steder enn her i mitt eget hjem og galleri; Pyramidehuset Kunstgalleri i Kristiansand, og jeg har også verkstedet mitt på tomta. Jeg liker å ha kontrollen, og vil gjerne bestemme hvordan kunsten min skal presenteres. Det kan jeg her! Også når det gjelder kunst på nett har jeg siste ord når jeg gjelder dette.

Nettbutikk er en kontinuerlig prosess

Det er en kontinuerlig prosess å drive en nettside og nettbutikk – rett og slett et kunstgalleri på nett. Nye produkter kommer til og andre forsvinner ut. Noe teknisk feiler plutselig og må fikses. Det er alltid noe som kan forbedres eller endres på! I oppstarten ba jeg om konstruktive råd og innspill fra deg som bruker; Hva savner du på siden og i nettbutikk? Hva burde vært annerledes med min kunst på nett? Hva liker du? En av tilbakemeldingene jeg fikk fra flere, var at den duse blå skriften jeg hadde valgt på titler og dikt var for vanskelig å lese. Skriften ble endret og nå er den mye lettere å lese! En annen tilbakemelding var at siden var treg, særlig fra mobil. Dette ble også gjort noe med! Det jobbes kontinuerlig både med forbedring av design og hastighet! Flere har etterlyst VIPPS som betalingsmåte, og dette kan jeg også tilby i nettbutikken min nå. Verden går framover  😉 Tusen takk til alle som har vært med og hjulpet meg i riktig retning!

[message_box] [row v_align=»middle» h_align=»center»] [col span=»9″ span__sm=»12″]

Kunst på nett – tilbakemeldinger fra kunder

Her er noen tilbakemeldinger jeg har fått fra dere herlige mennesker der ute:

 

Jeg syns kunsten din er fantastisk, noen av bildene dine snakker helt inn til sjela mi. Du har en varm og menneskelig side med som forteller fint om produktene, hvordan prosessen bak dem er og hva du legger i det. Det er unikt syns jeg. Man kan kjøpe med og uten ramme.
Du har et bra utvalg av ulike produkter og det er lett og fint og finne fram. Jeg er innom titt og ofte og ser på kunst på nett.
Keep up the good work

 

Du er et sjeldent menneske, jeg tenker du er full av energi og kreativitet, alltid positiv og imøtekommende uansett oppdrag, og du har fått noen av meg! 🙂 Nå er nesten alt hengt opp, sunnmørs-ugler og bergenser-ugler og velkommen inn skilt og det hele. Nettbutikken med kunst på nett ser super ut, ryddig og fin. Du har en flink «pakker», aldri noe problem med det jeg har bestilt. Gleder meg til å følge deg videre, syns du alltid har noe spennende på gang! 

 

Synes nettsiden er både informativ, inspirerende og fortellingen bak bildene gir det lille ekstra ? Du rører ved det innerste i min sjel, og jeg elsker ditt rene & enkle uttrykk – både i tekst, tittel og bilde ❤️
Med nyhetsbrev på mail og jevnlige oppdateringer på FB, synes jeg du når ut med din kunst på nett og gir av din energi ?Keep up the good work!!

 

Nydelig kunst du lager og bildene og infoen her på siden får fint fram bildene og kunsten på en flott måte

 

Kunsten er helt fantastisk !!! Jeg er ofte innom å drømmer om det ene bildet etter det andre , prikken over i en er det nydelige diktene dine til bildene.

 

Veldig bra og oversiktlig side med kunst på nett ? Snart på veg for å hente andre pakke fra deg ? Blir definitivt flere ..

 

Fantastisk hjemmeside ?
Veldig gøy å lese om dine teknikker og hva du tenker om hver teknikk du bruker ?
Føler at en blir godt kjent med en fantastisk munter, positiv dame med humor som elsker å være kreativ. Humøret smitter over på meg når jeg er inne på hjemmesiden. Digger det ?

 

Siden er oversikig og det er veldig lett å finne frem til forskjellige kategorier (informasjon om kunstneren, malerier, keramisk kunst, kort, pyramidehuset mm), lett å finne informasjon om pris og mer detaljert informasjon og beskrivelse om hver enkel ting (eks. Størrelse på bilde, hva bilde heter, malt på metallplate, signert mm). Lett å bestille og få kontakt med selgeren dersom en har spørsmål.
I tillegg fantastisk bilder, dikt og kunst på hver side slik at en kan nyte tiden uansett hvor en trykker.

 

Jeg er superfornøyd både med nettsiden din og ikke minst at det er enkelt å avtale med deg. Gleder meg til å hente bildet mitt i neste uke 🙂

 

Bildene dine er bare fantastiske,jeg er heldig innehaver av et flott bilde, så var jeg så heldig å få et lyshus/hytte av hytta mi, kjempefint. Ønsker veldig kortene dine, tror nok noen vill bli rammet inn, de som sendes må være til noen jeg setter utroligt pris på?

 

Nettsiden er av de bedre synes jeg; kunsten er kategorisert og godt presentert, oversiktelige og lett å finne prisen. Synes du har fått til ei god nettside med kunst på nett! ?

 

Har handlet for første gang på nett og det gikk utrolig bra?Du kan være stolt av nettbutikken med kunst på nett. Gleder meg til å se kunstkortene når jeg kommer hjem fra ferie??. Ha en flott uke?

 

Veldig bra nettside med kunst! Trur ikkje det mangler mye. Og lett å finne fram ??
Om eg skal komme med ein kommentar: mulighet for engelsk meny i tilfelle nokon utaskjærs er innom? ?

 

Flott nettside! ?Lett og oversiktelig med masse nydelige malerier, keramikk og ikke minst kunstkortene. Din kunst på nett har truffet mitt hjerte 

 

Kommer jeg på noe jeg ikke liker, lover jeg å si ifra. Ellers er det så langt jeg kan bedømme veldig bra. Må også skryte litt av den korte leveringstiden…gikk bare et par dager fra bestilling til jeg hadde bildet mitt her. Kunsten din er presentert bra syns jeg!?

 

Ren og ryddig side. Lett å finne fram. For mange fristelser for ei med trang økonomi. Lykke til videre.

 

Kunsten din går til hjertet, du gir trygghet og ro. Du har en gave som vi er heldige som kan se og føle. <3 🙂

 

Syntes den er både informativ, fin og oversiktlig. Lett å bestille var det også ? 

 

Alle tilbakemeldingene, og mange flere til, kan leses i denne facebookposten:

https://www.facebook.com/birtelohne/photos/a.244942455695954/902974739892719/

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Du har ingen produkter i handlekurven. Du har ingen produkter i handlekurven.