Åpningstider:

Fra august er galleriet åpent hver søndag fra 13-15

 

Kunst Kristiansand

Om du bor på Sørlanne eller er på besøg, så må du gjerne svinge innom mitt galleri, Pyramidehuset kunstgalleri i Grovika i Kristiansand ? Jeg både bor – og har utstilling i – et ganske spesielt bygg. Hele huset er formet som en stor pyramide på tre etasjer. Og hele huset er fullt av kunst!

Kun egen kunst – bilder og keramikk

Det er kun min egen kunst jeg stiller ut og viser fram, men til gjengjeld er jeg ganske allsidig : Jeg former skulpturer og andre former i keramikk, ofte i kombinasjon med levende lys og alltid for frihånd. Jeg maler bilder på metall, lerret, finer og pleksiglass, og jeg har mye innrammet grafikk på veggene. Foreløpig holder jeg meg til giclèetrykk – de er selvfølgelig både signerte og nummererte. I tillegg lager jeg husskilt i keramikk og noen ganger store keramiske fat.

Spennende hus

Selve huset er et spesielt skue i seg selv, og er dessuten fylt med originale bruktfunn fra ulike tidsepoker og stiler. Kommer du innom, kan du vandre fritt rundt i huset og kikke! Det er noe spennende å se i alle rom – høyt og lavt!

Åpent hver søndag fra 13-15

Hver søndag mellom klokken 13 og 15 er Pyramidehuset kunstgalleri åpent (i juli også torsdager fra 18-20). Passer dette dårlig så ta gjerne kontakt så finner vi en annen tid. Adressen er Grovikveien 127, 4635 Kristiansand. Du er veldig velkommen? Og følg gjerne med på min facebookside.

 

Birte Lohne