Pyramidehuset

Åpningstider SOMMER 2024:

Hele juli:
LØRDAGER fra kl 13-15
SØNDAGER fra kl 13-15

August: Stengt

Dersom du har lyst på et besøk i Pyramidehuset men ikke får det til i åpningstiden, er det bare å ta kontakt med meg. Vi finner et tidspunkt som passer. Jeg både bor og jobber her 🙂

Pyramidehuset Kunstgalleri

Pyramidehuset ligger på Hånes i Kristiansand. Her både bor og jobber jeg. Pyramidehuset er dessuten mitt eget kunstgalleri. Det er her jeg viser fram mine malerier, trykk og keramiske arbeider. Kunsten vises i et organisk miljø hvor familien min lever og bor. Det er kunst i stort sett alle rom i alle tre etasjer, og jeg forsøker å la møbler og inventar spille på lag med kunsten som til enhver tid er utstilt.

Om du tar deg en tur, får du fritt vandre rundt og kikke. Oppdaterte åpningstider finner du alltid på min nettside, og jeg tar også imot besøk etter avtale. Du er veldig velkommen!

Pyramidehuset ble opprinnelig bygget til boligutstillingen «Bygg for fremtiden» i 1984. Huset er formet som en ekte pyramide, og er et utradisjonelt og spennende bygg. Ytterveggene er kun 90 cm høye før de skråner opp til tak, og innvendig varierer takhøyden fra under meteren til rundt åtte meter. Familien min og jeg kjøpte huset i 2010, og siden da har vi bygget enda en pyramide på tomta. Den nye pyramiden er spesialtilpasset for å være verksted og arbeidsplass, og er blitt mitt andre hjem.

De to pyramidene på Hånes er komplementære kontraster til sine forfedre i Egypt, for pyramidene der ble jo opprinnelig bygget som gravkamre. De to pyramidene våre er for levende mennesker.

NYHET
Ta en virtuell runde i galleriet:

Her finner du veien: