Viser alle 21 resultater

Kunstkort

Mine kunstkort er alle sammen utsnitt av malerier jeg har malt. Jeg har brukt mye tid på å velge akkurat de utsnittene jeg synes representerer uttrykket fra originalen best. Det er både moro og spennende å redigere og lage utsnitt.


Format

Kunstkortene mine er i A5-format i kraftig og stiv kvalitet. Mål pr side er 15 x 21 cm. Kunstkortene er doble og det følger med konvolutt. Jeg skriver ofte dikt til bildene jeg maler, og disse følger med alle kunstkortene. Dikt og motiv hører sammen - det kan du lese mer om i min bloggpost bilder med dikt. Diktene er skrevet på side 2 i kunstkortet, og det er selvsagt spart plass til å kunne skrive sine egne ord og hilsener. Her er en oversikt over innholdet på hver av de fire sidene i kunstkortene:
  • Side 1 (omslag): kunstmotiv
  • Side 2 (innside): dikt til motiv
  • Side 3 (innside): uten tekst
  • side 4 (omslag): uten tekst (m/logo)

Gavekort

Kunstkortene er også flotte å bruke som kort til gaver eller som en liten gave i seg selv, og de passer til mange ulike anledninger. Det kan være både glede, sorg, savn, bryllupsgave, konfirmasjonsgave, dåpsgave eller bursdager. En del har også valgt å ramme kunstkortene inn og henge dem på veggen. Her er både motiver av båter, luftballong, fugler og menneskeskikkelser. Jeg er opptatt av ro, frihet, håp og retning når jeg skaper, og dette synes jeg samtlige kunstkort viser! Kunstkortene kan kjøpes som en ferdig pakke med ulike kunstkort, eller selges enkeltvis. Alle mine kunstkort leveres med konvolutt.