Fra tidlig morgen til “stille natt”

Fra tidlig morgen til “stille natt”

“stille natt” er et metallbilde jeg har jobbet med over ganske lang tid og i ganske ulike faser. I sterk strøm og stri motvind. En stund så det alvorlig mørkt ut, det var like før jeg fant fram høytrykksspyleren og vasket rent. Men så kom månen heldigvis fram og det lysnet bokstavelig talt! Plutselig var leia der, farvannet for rolige hjerteslag og stigende harmoni. Et hav av uendelig ro.

birte lohne maleri på vei metall
birte lohne maleri på vei metall
birte lohne maleri på vei metall

Jeg har brukt både akryl, olje og spraymaling, tykke lag og tynne lag, og jeg har jobbet med syre i kombinasjon med vann. Jeg blander fargene mine selv, og bruker aldri noen oppskrift. Jeg liker det sånn, å føle og leke meg fram. Fornemme hvor jeg vil, men ikke helt hvordan jeg kommer dit eller hvor langt det er.

Jeg fant fram.
Denne gangen også.

birte lohne maleri på vei metall
birte lohne maleri på vei metall
birte lohne maleri på vei metall

Trykket “stille natt” har motivhøyde 50 cm og måler som vist 50 x 71 cm ferdig innrammet. Det er samme motivhøyde som bildene i serien “ut og frem” og det kan gjerne henge sammen med motivene i denne serien. Samme høydemål har også “ut i verden” og “himmelen høy“.

“stille natt”

Fra: kr 5.000

natten
smyger seg
stille som tåke
sov,
så vil månen
og stjernene
våke

Jeg skriver dikt til alle motivene mine. Diktet følger med bildet.

Giclèe-trykk på akvarellpapir. Nummerert og signert. Opplag: 195. Motivformat: 30 x 50 cm. Papirformat: 38 x 58 cm.

Trykket kan leveres ferdig innrammet fra profesjonell rammemaker:

Varenummer: 100486 Kategori: Stikkord: , , , ,
Les mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *