fbpx

Fra tidlig morgen til «stille natt»

Fra tidlig morgen til «stille natt»

«stille natt» er et metallbilde jeg har jobbet med over ganske lang tid og i ganske ulike faser. I sterk strøm og stri motvind. En stund så det alvorlig mørkt ut, det var like før jeg fant fram høytrykksspyleren og vasket rent. Men så kom månen heldigvis fram og det lysnet bokstavelig talt! Plutselig var leia der, farvannet for rolige hjerteslag og stigende harmoni. Et hav av uendelig ro.

birte lohne maleri på vei metall
birte lohne maleri på vei metall
birte lohne maleri på vei metall

Jeg har brukt både akryl, olje og spraymaling, tykke lag og tynne lag, og jeg har jobbet med syre i kombinasjon med vann. Jeg blander fargene mine selv, og bruker aldri noen oppskrift. Jeg liker det sånn, å føle og leke meg fram. Fornemme hvor jeg vil, men ikke helt hvordan jeg kommer dit eller hvor langt det er.

Jeg fant fram.
Denne gangen også.

birte lohne maleri på vei metall
birte lohne maleri på vei metall
birte lohne maleri på vei metall

Trykket «stille natt» har motivhøyde 50 cm og måler som vist 50 x 71 cm ferdig innrammet. Det er samme motivhøyde som bildene i serien «ut og frem» og det kan gjerne henge sammen med motivene i denne serien. Samme høydemål har også «ut i verden» og «himmelen høy«.

«stille natt»

Fra: kr 5.000,00

«stille natt»

natten
smyger seg
stille som tåke
sov,
så vil månen
og stjernene
våke

Se hvordan «stille natt» ble til i min bloggpost «Fra tidlig morgen til stille natt».

Få bildet levert ferdig innrammet:

Varenummer: 100486 Kategori: Stikkord: , , , ,
Les mer

5 thoughts on “Fra tidlig morgen til «stille natt»

 1. Margunn Kvåle Lûhr sier:

  Det er godt å sjå på bileta dine.
  Eg er så glad i blåfargar. BLÅ,BLÅ,BLÅ
  Med vennleg helsing Margunn.

 2. Even Skagen sier:

  Du har det både i fingrene og i hodet. Gjennomtenkte og velvalgte ord satt sammen til nydelige små dikt i kombinasjon med like så beroligende og for øynene velbehagelige blå tanker.

 3. Turid Evensen sier:

  Nå bor «stille natt» hos oss ♥ Jeg visste med en gang da jeg så det på veggen hos deg i går at det MÅTTE jeg ha !!!
  Sammen med «himmelen høy» og «fare away place» får det «æresplassen» i stua vår,jeg skal prøve å finne noen puter og noen småting som gjør det ekstra flott og harmonisk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *