Få med Forundringspakke

Ny nettbutikk

Jeg er blid som ei sol!

Etter mange uker uten nettbutikk, er endelig min splitter nye nettbutikk på plass, og den fungerer som et skudd!

Selv om du nok vil kjenne igjen det aller meste, er nettbutikken min nå bygget helt på nytt. Det innebærer mange spennende muligheter i framtiden, men også ingen kunde registrert. Dersom du ønsker å handle, må du registrere deg, også dersom du har handlet tidligere. Derfor vil jeg gi deg en forundringspakke om du ønsker å bestille noe nå:

Du får en Forundringspakke med fem ulike Kunstkort (verdi kr 350) i gave fra meg om du bestiller noe i min NYE nettbutikk. Dette gjelder ut hele oktober.

Forundringspakken med fem ulike Kunstkort følger med alle bestillinger i min nye nettbutikk. Dette gjelder fra og med i dag og ut oktober. Kunstkortene er doble og i a5-format. De leveres komplett med konvolutter. Normal pris på fem Kunstkort er kr 350.

Forundringspakken følger med alle ordre helt automatisk. Du trenger ikke merke bestillingen med noe som helst.

Ta kontakt med meg om det er noe du lurer på.

Hilsen sola og meg 🙂

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *